Bıyık Ekimi Nasıl Yapılır?

 Bıyık Ekimi Nasıl Yapılır?

Estetik alanı hızlı bir yükseliş içerisinde yer almakta ve insanların görüntülerini isteklerine bağlı olarak da değiştirmektedir. En fazla rinoplasti cerrahi müdahalesini tercih eden insanlar; bu alanda uzman olan doktorlara yönelerek isteklerini iletmeyi de sürdürmektedirler. Rinoplasti ve gamze estetiği gibi cerrahi müdahale içeren ameliyatlar dışında farklı bir biçimde yapılan estetiğe dayalı cerrahi müdahaleler de kendini gösterecektir. Bu tür müdahaleler arasında bıyık ekimi de varlık göstermekte olup; erkekler tarafından talep edilen seçenekler olarak da adından sıklıkla söz ettirmektedir.

Sakal ve bıyık unsurları erkekleri daha karizmatik ve daha hoş bir görüntü yakalamaları konusunda yardımcı seçeneklerin başında yer alan ögeler olarak kabul görmektedir. Yalnız sakal ve bıyık seçenekler herkeste aynı şekilde çıkmamakta olup; tamamen bünyenin hormon yapısına bağlı olarak kendini gösterecektir. Düzgün ve gür bir biçimde sakal ve bıyığa sahip olmayan kişiler de bu görüntüyü düzeltmek ve daha hoş bir görüntü sağlamasına yardımcı olacak olan bıyıkları ortaya çıkarma konusunda destek alacaklardır. Bu tür bir sonuç alacaklarından dolayı da bıyık ekimi işlemine tabii olacaklardır.

Sakal ve bıyık ekimi işlemi esnasında yüz bölgesinde yer alan kılların sıklığı incelenir ve işlem bu inceleme sonrasında uygulanır. Bu işlem doğrultusunda toplamda 3000 köke kadar ekim gerçekleştirilebilir. Böylelikle insanların bıyıklarında yer alan seyrelme de ortadan kısa bir süre içerisinde kaldırılmış olacaktır.

Bıyık ekimi operasyonu sonrasında herhangi bir iz kalıcı olarak kendini göstermez. Yalnızca ortaya çıkan kızarıklık da maksimum 1 hafta içerisinde ortadan kalkacak ve bıyıklarınızın daha sık bir görüntü yakalaması konusunda da olumlu sonuçlar ortaya çıkacaktır. Böylelikle erkeklerin daha hoş bir yüz görüntüsüne ulaşması da sağlanacaktır. Daha fazla bilgi için FBM sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hasta Sağlık

Hasta Sağlık sitesinde alanında uzman hekimlerin, diyetisyenlerin, fizyoterapistlerin ve psikologların görüşlerine yer veriyoruz.
Yorumlar (0)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!